Lista Përfundimtare e Familjeve të ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/ec86295e-e7d1-4d6d-96cb-2a3396501ef1/resource/35b5f29b-0bc3-449e-b951-8c9411823a3b/download/i.-lista-perfundimtare-e-familjeve-perfituese-te-banimit-per-kategorite-e-uck-se-20.02.2018.xlsx

Lista Përfundimtare e Familjeve të Përzgjedhura dhe Përfituese të Banimit për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve, Veteranëve dhe Viktimave Civile të Luftës

Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Shkurt 23, 2018
U krijua Shkurt 23, 2018
Formati application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Lista Përfundimtare e Familjeve të Përzgjedhura dhe Përfituese të Banimit për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve, Veteranëve dhe Viktimave Civile të Luftës
Pershkrimi Lista Përfundimtare e Familjeve të Përzgjedhura dhe Përfituese të Banimit për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve, Veteranëve dhe Viktimave Civile të Luftës