Refuzimet - Lista Preliminare e Familjeve të ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/ec86295e-e7d1-4d6d-96cb-2a3396501ef1/resource/f03cffb6-8e70-4668-8092-fe036374766c/download/refuzimet_finale_uck_2018.pdf

Refuzimet - Lista Preliminare e Familjeve të Përzgjedhura dhe Përfituese të Banimit për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve, Veteranëve dhe Viktimave Civile të Luftës

Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shumë informacione

Shkarko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Shkurt 23, 2018
U krijua Shkurt 23, 2018
Formati application/pdf
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Refuzimet - Lista Preliminare e Familjeve të Përzgjedhura dhe Përfituese të Banimit për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve, Veteranëve dhe Viktimave Civile të Luftës
Pershkrimi Refuzimet - Lista Preliminare e Familjeve të Përzgjedhura dhe Përfituese të Banimit për Familjet e Dëshmorëve, Invalidëve, Veteranëve dhe Viktimave Civile të Luftës