Papunësia sipas rajoneve - Viti 2014

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/a23e294c-5df7-467c-adda-ebbd1d193266/resource/6856b857-d2c6-4127-a163-ab377dffe5e3/download/papunesia.sipas.rajoneve.viti.2014-csv.csv

Sipas raportit vjetor të Departamentit të punës dhe punësimit “PUNA DHE PUNËSIMI”, numrin më të lartë të të papunëve e ka regjistruar Prishtina për vitin 2014 me 17,990 ose në mënyrë propocionale me 22%

Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shumë informacione

Shkarko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Shtator 25, 2017
U krijua Shtator 25, 2017
Formati text/csv
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Papunësia sipas rajoneve - Viti 2014
Pershkrimi Sipas raportit vjetor të Departamentit të punës dhe punësimit “PUNA DHE PUNËSIMI”, numrin më të lartë të të papunëve e ka regjistruar Prishtina për vitin 2014 me 17,990 ose në mënyrë propocionale me 22%