Papunësia sipas rajoneve - Viti 2014

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/a23e294c-5df7-467c-adda-ebbd1d193266/resource/efb7cf0d-1079-49c2-81be-901f79d2a25d/download/papunesia.sipas.rajoneve.viti.2014.xlsx

Sipas raportit vjetor të Departamentit të punës dhe punësimit “PUNA DHE PUNËSIMI”, numrin më të lartë të të papunëve e ka regjistruar Prishtina për vitin 2014 me 17,990 ose në mënyrë propocionale me 22%

Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Shtator 25, 2017
U krijua Shtator 25, 2017
Formati application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Papunësia sipas rajoneve - Viti 2014
Pershkrimi Sipas raportit vjetor të Departamentit të punës dhe punësimit “PUNA DHE PUNËSIMI”, numrin më të lartë të të papunëve e ka regjistruar Prishtina për vitin 2014 me 17,990 ose në mënyrë propocionale me 22%