Numri i fëmijëve sipas moshës, gjinisë dhe ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/b613037f-e4f6-4272-98c9-2f6059289689/resource/6165f20b-697f-4067-900e-b9bd15ca0e54/download/numri.i.femijeve.xls

Numri i fëmijëve sipas moshës, gjinisë dhe përkatësisë nëpër çerdhe 2015-2016

Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Shtator 25, 2017
U krijua Shtator 25, 2017
Formati application/vnd.ms-excel
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Numri i fëmijëve sipas moshës, gjinisë dhe përkatësisë nëpër çerdhe 2015-2016
Pershkrimi Numri i fëmijëve sipas moshës, gjinisë dhe përkatësisë nëpër çerdhe 2015-2016