Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Tetor 22, 2019
U krijua Tetor 22, 2019
Formati application/vnd.ms-excel
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Numri i fëmijëve sipas moshës, gjinisë dhe përkatësisë nëpër çerdhe 2018-2019
Pershkrimi Numri i fëmijëve sipas moshës, gjinisë dhe përkatësisë nëpër çerdhe 2018-2019