Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shumë informacione

Shkarko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Korrik 5, 2018
U krijua Korrik 5, 2018
Formati application/pdf
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Lista finale e subvencioneve për Rini dhe Sport - 2018
Pershkrimi Lista finale e subvencioneve për Rini dhe Sport - 2018