Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Nëntor 20, 2018
U krijua Nëntor 20, 2018
Formati application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Lista finale e subvencioneve për Rini dhe Sport - Faza II - 2018
Pershkrimi Lista finale e subvencioneve për Rini dhe Sport - Faza II - 2018