Lista finale e subvencioneve për Rini dhe ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/00b27062-932e-4527-8161-c763eb0539b1/resource/2e5c42b7-8e39-4795-a706-cdce481acc74/download/sport.pdf

Lista finale e subvencioneve për Rini dhe Sport - Faza II - 2018

Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shumë informacione

Shkarko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Nëntor 20, 2018
U krijua Nëntor 20, 2018
Formati application/pdf
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Lista finale e subvencioneve për Rini dhe Sport - Faza II - 2018
Pershkrimi Lista finale e subvencioneve për Rini dhe Sport - Faza II - 2018