Lista e përfituesve - Furnizimi me material ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/d6d321c3-1328-4063-9b59-d04c5af2b5fe/resource/f4797821-76de-4483-87a9-bac953e25e24/download/lista-e-perfituesve-fidane-te-pemeve.pdf

Lista e përfituesve - Furnizimi me material fidanor (Arrë, Lajthi dhe Gështenjë)

Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shumë informacione

Shkarko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Qershor 23, 2021
U krijua Qershor 23, 2021
Formati application/pdf
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Lista e përfituesve - Furnizimi me material fidanor (Arrë, Lajthi dhe Gështenjë)
Pershkrimi Lista e përfituesve - Furnizimi me material fidanor (Arrë, Lajthi dhe Gështenjë)