Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Korrik 28, 2020
U krijua Korrik 28, 2020
Formati application/vnd.ms-excel
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Përfituesit e subvencioneve - Furnizim me Koshere dhe pajisje në bletari
Pershkrimi Përfituesit e subvencioneve - Furnizim me Koshere dhe pajisje në bletari