Lista e përfituesëve të subvencioneve në ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/aad222e6-b117-45d4-b1a9-5f8cc576fc1d/resource/1de7a1d6-315f-4291-a3cd-17b1641b0234/download/lista-e-perfituesve_-festivale-muzike-sh.kulturoro-artistike_mbeshtetje-te-aktiviteteve-vjetore_.pdf

Lista e përfituesëve të subvencioneve në Kulturë /FAZA -I-të 2020 "THIRRJA PËR KULTURË: FESTIVALE, MUZIKË, SHOQËRI KULTURORO ARTISTIKE, MBËSHTETJE TË AKTIVITETEVE VJETORE TË ORGANIZATAVE DHE OPERATORËVE KULTURORË"

Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shumë informacione

Shkarko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Maj 8, 2020
U krijua Maj 8, 2020
Formati application/pdf
Licenca Open Data Commons Public Domain Dedication and License (PDDL)
Emri Lista e përfituesëve të subvencioneve në Kulturë /FAZA -I-të 2020 "THIRRJA PËR KULTURË: FESTIVALE, MUZIKË, SHOQËRI KULTURORO ARTISTIKE, MBËSHTETJE TË AKTIVITETEVE VJETORE TË ORGANIZATAVE DHE OPERATORËVE KULTURORË"
Pershkrimi Lista e përfituesëve të subvencioneve në Kulturë /FAZA -I-të 2020 "THIRRJA PËR KULTURË: FESTIVALE, MUZIKË, SHOQËRI KULTURORO ARTISTIKE, MBËSHTETJE TË AKTIVITETEVE VJETORE TË ORGANIZATAVE DHE OPERATORËVE KULTURORË"