Lista e përfituesëve të subvencioneve në ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/aad222e6-b117-45d4-b1a9-5f8cc576fc1d/resource/fbb3091c-ba8d-413b-ac3a-ed1c86d71391/download/lista-e-perfituesve_-festivale-muzike-sh.kulturoro-artistike_mbeshtetje-te-aktiviteteve-vjetore.xlsx

Lista e përfituesëve të subvencioneve në Kulturë /FAZA -I-të 2020 "THIRRJA PËR KULTURË: FESTIVALE, MUZIKË, SHOQËRI KULTURORO ARTISTIKE, MBËSHTETJE TË AKTIVITETEVE VJETORE TË ORGANIZATAVE DHE OPERATORËVE KULTURORË"

Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Maj 8, 2020
U krijua Maj 8, 2020
Formati application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Licenca Open Data Commons Public Domain Dedication and License (PDDL)
Emri Lista e përfituesëve të subvencioneve në Kulturë /FAZA -I-të 2020 "THIRRJA PËR KULTURË: FESTIVALE, MUZIKË, SHOQËRI KULTURORO ARTISTIKE, MBËSHTETJE TË AKTIVITETEVE VJETORE TË ORGANIZATAVE DHE OPERATORËVE KULTURORË"
Pershkrimi Lista e përfituesëve të subvencioneve në Kulturë /FAZA -I-të 2020 "THIRRJA PËR KULTURË: FESTIVALE, MUZIKË, SHOQËRI KULTURORO ARTISTIKE, MBËSHTETJE TË AKTIVITETEVE VJETORE TË ORGANIZATAVE DHE OPERATORËVE KULTURORË"