Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Qershor 21, 2019
U krijua Qershor 21, 2019
Formati application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Licenca License not specified
Emri Lista e subvencioneve për Rini dhe Sport - Faza I - 2019
Pershkrimi Lista e subvencioneve për Rini dhe Sport - Faza I - 2019