3 sete të të dhënave të gjetura

Licencat: Licenca e atributëve të Open Data Commons Drejtoritë: Ekonomia

Filtro rezultatet
 • Shpenzimet e Komunës së Prishtinë sipas viteve dhe muajve
  Lloji i skedarit
  Data e shtimit
  22-09-2017
 • Të hyrat e Komunës së Prishtinës sipas viteve
  Lloji i skedarit
  Data e shtimit
  22-09-2017
 • Sete të të dhënave në lidhje me Buxhetin e Komunës së Prishtinës.
  Lloji i skedarit
  Data e shtimit
  22-09-2017
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).