2 sete të të dhënave të gjetura

Etiketat: te hyrat

Filtro rezultatet
 • Krahasimet në mes të hyrave dhe shpenzimeve kapitale
  Lloji i skedarit
  Data e shtimit
  25-09-2017
 • Raport i të hyrave të realizuara gjatë viteve
  Lloji i skedarit
  Data e shtimit
  25-09-2017
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).