Lista e kryetarëve dhe anëtarëve të këshillave ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/e81916f0-ebcf-4ff4-b4cd-5ed88003af6a/resource/3ecb55bd-bb9d-4ceb-bcf6-995916c1fea2/download/1lista.e.kryetareve.dhe.anetareve.te.bashkesive.lokale.pdf

Lista e kryetarëve dhe anëtarëve të këshillave të bashkësive lokale në territorin e komunës së Prishtinës

Embed

This resource view is not available at the moment. Click here for more information.

Download resource

Additional Information

Field Value
Last updated August 31, 2020
Created September 25, 2017
Format application/pdf
License Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Name Lista e kryetarëve dhe anëtarëve të këshillave të bashkësive lokale në territorin e komunës së Prishtinës
Description Lista e kryetarëve dhe anëtarëve të këshillave të bashkësive lokale në territorin e komunës së Prishtinës