Lista e përfituesve të rasteve sociale, ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/f394cc5e-fcd6-4664-b5f2-b6d644e91117/resource/f11acd33-5fee-493a-a0b8-084a1ebcb270/download/lista-2019-mireqenie-sociale.xlsx

Lista e përfituesve të rasteve sociale, personave me aftësi të kufizuara, qiras si dhe të OJQ-ve Viti 2019

Embed

Additional Information

Field Value
Last updated January 8, 2020
Created August 22, 2019
Format application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
License Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Name Lista e përfituesve të rasteve sociale, personave me aftësi të kufizuara, qiras si dhe të OJQ-ve Viti 2019
Description Lista e përfituesve të rasteve sociale, personave me aftësi të kufizuara, qiras si dhe të OJQ-ve Viti 2019