Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Janar 29, 2018
U krijua Shtator 25, 2017
Formati application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Krahasimi në mes të hyrave dhe shpenzimeve kapitale 2017
Pershkrimi Krahasimi në mes të hyrave dhe shpenzimeve kapitale 2017