Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shumë informacione

Shkarko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Janar 29, 2018
U krijua Shtator 25, 2017
Formati text/csv
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Krahasimi në mes të hyrave dhe shpenzimeve kapitale 2017
Pershkrimi Krahasimi në mes të hyrave dhe shpenzimeve kapitale 2017