Lista e projekteve të subvencionuara në fushën ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/ada217a3-30ef-4f69-9601-1bffd3e09e9b/resource/5695d7e7-c36f-4e5d-ab94-87f21a4344e4/download/projektet.dhe.subvencionet.pdf

Lista e projekteve të subvencionuara në fushën e Sportit - Faza II

Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shumë informacione

Shkarko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Shtator 25, 2017
U krijua Shtator 25, 2017
Formati application/pdf
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Lista e projekteve të subvencionuara në fushën e Sportit - Faza II
Pershkrimi Lista e projekteve të subvencionuara në fushën e Sportit - Faza II