Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shumë informacione

Shkarko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Shkurt 28, 2019
U krijua Shkurt 28, 2019
Formati application/pdf
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Buxheti i komunës së Prishtinës për vitin 2018, realizimi dhe mbetja
Pershkrimi Buxheti i komunës së Prishtinës për vitin 2018, realizimi dhe mbetja