Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Maj 30, 2018
U krijua Maj 30, 2018
Formati application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Lista preliminare e përfituesve të subvencioneve për sport dhe rini 2018
Pershkrimi Lista preliminare e përfituesve të subvencioneve për sport dhe rini 2018