Lista preliminare e përfituesve të ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/68d3a05e-88de-452a-9311-750943856840/resource/f7b19b16-bc85-4c31-89bf-dad46e113c82/download/lista-preleminare-per-media-.pdf

Vërejtje: Janë larguar aplikacionet e sportit dhe rinisë, që kanë aplikuar gabimisht në fushën e kulturës, si dhe disa raste të veçanta që duhet të rivlerësohen.

Ndërthur

Kjo faqe burimore nuk është në dispozicion në këtë moment. Kliko këtu për më shumë informacione

Shkarko burimin

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Maj 8, 2018
U krijua Maj 8, 2018
Formati application/pdf
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Lista preliminare e përfituesve të subvencioneve në fushën e kulturës 2018
Pershkrimi Vërejtje: Janë larguar aplikacionet e sportit dhe rinisë, që kanë aplikuar gabimisht në fushën e kulturës, si dhe disa raste të veçanta që duhet të rivlerësohen.