Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Gusht 28, 2019
U krijua Gusht 28, 2019
Formati application/vnd.ms-excel
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Përfituesit e subvencioneve në Blegtori - Gjedhe, Dele dhe Dhi qumështore
Pershkrimi Përfituesit e subvencioneve në Blegtori - Gjedhe, Dele dhe Dhi qumështore