Lista e projekteve të subvencionuara në fazën ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/46674adb-1679-44a2-bab0-fb3d1db02659/resource/9f543fde-88c8-457a-9ab3-f3fd45f19940/download/kulture-2.xlsx

Lista e projekteve të subvencionuara në fazën 1 për vitin 2017 për FESTIVALE DHE MBËSHTETJE VJETORE

Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Qershor 8, 2018
U krijua Qershor 8, 2018
Formati application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Lista e projekteve të subvencionuara në fazën 1 për vitin 2017 për FESTIVALE DHE MBËSHTETJE VJETORE
Pershkrimi Lista e projekteve të subvencionuara në fazën 1 për vitin 2017 për FESTIVALE DHE MBËSHTETJE VJETORE