Lista e projekteve të subvencionuara në fazën ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/46674adb-1679-44a2-bab0-fb3d1db02659/resource/f267b243-c261-4fd9-82c7-d0d1bd45cd81/download/kulture-3.xlsx

Lista e projekteve të subvencionuara në fazën 1 për vitin 2017 për FILM DHE BOTIME

Ndërthur

Informata shtesë

Fusha Vlera
Ndryshimi i fundit Qershor 8, 2018
U krijua Qershor 8, 2018
Formati application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet
Licenca Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Emri Lista e projekteve të subvencionuara në fazën 1 për vitin 2017 për FILM DHE BOTIME
Pershkrimi Lista e projekteve të subvencionuara në fazën 1 për vitin 2017 për FILM DHE BOTIME