1 set i të dhënave i gjetur

Formatet: CSV Etiketat: krahasimet

Filtro rezultatet
  • Krahasimet në mes të hyrave dhe shpenzimeve kapitale
    Lloji i skedarit
    Data e shtimit
    25-09-2017
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).