6 sete të të dhënave të gjetura

Formatet: XLS PDF

Filtro rezultatet
 • Sete të të dhënave në lidhje me Buxhetin e Komunës së Prishtinës.
  Lloji i skedarit
  Data e shtimit
  22-09-2017
 • Raportet tremujore, gjashtëmujore, nëntëmujore si dhe vjetore për situatën ekonomiko-financiare të komunës së Prishtinës
  Lloji i skedarit
  Data e shtimit
  25-09-2017
 • Lista e përfituesve të subvencioneve për vitin 2020
  Lloji i skedarit
  Data e shtimit
  28-07-2020
 • Informata për Institucionet Parashkollore, Kopshtet me bazë në komunitet, Shkollat fillore dhe Shkollat e mesme sa i përket emrit të institucionit, adresës, emrin e personit që udhëheq me atë institucion, numrin kontaktues dhe email...
  Lloji i skedarit
  Data e shtimit
  25-09-2017
 • Lista e përfituesve të rasteve sociale, personave me aftësi të kufizuara, trajtimeve mjekësore, rasteve të fushës së pajtimit si dhe të OJQ-ve nëpër vite
  Lloji i skedarit
  Data e shtimit
  25-09-2017
 • Shpenzimet për dreka/darka zyrtare
  Lloji i skedarit
  Data e shtimit
  19-09-2018
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).