1 set i të dhënave i gjetur

Drejtoritë: Ekonomia Etiketat: financial reports

Filtro rezultatet
  • Raportet tremujore, gjashtëmujore, nëntëmujore si dhe vjetore për situatën ekonomiko-financiare të komunës së Prishtinës
    Lloji i skedarit
    Data e shtimit
    25-09-2017
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).