1 set i të dhënave i gjetur

Licencat: Licenca e atributëve të Open Data Commons Etiketat: troskovi

Filtro rezultatet
  • Shpenzimet e Komunës së Prishtinë sipas viteve dhe muajve
    Lloji i skedarit
    Data e shtimit
    22-09-2017
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).