1 set i të dhënave i gjetur

Drejtoritë: Shëndetësia Formatet: PDF XLS

Filtro rezultatet
  • Lista e përfituesve të rasteve sociale, personave me aftësi të kufizuara, trajtimeve mjekësore, rasteve të fushës së pajtimit si dhe të OJQ-ve nëpër vite
    Lloji i skedarit
    Data e shtimit
    25-09-2017
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).