1 set i të dhënave i gjetur

Drejtoritë: Kryetari Etiketat: prishtina po behet

Filtro rezultatet
  • Raportet Prishtina po bëhet realizohen çdo vitë. Në këto raporte paraqiten të gjitha projektet e secilës drejtori si dhe punët e tjera të cilat janë kryer në komunën e Prishtinës
    Lloji i skedarit
    Data e shtimit
    25-09-2017
Ju gjithashtu mund të keni qasje në këtë regjistër duke përdorur API (see API Docs).