1 set i të dhënave i gjetur

Etiketat: subsidies

Filtro rezultatet
  • Komuna e Prishtinës i ka kushtuar rëndësi të veçantë kornizës ligjore dhe strategjike për respektimin e plotë të të drejtave të komuniteteve. Përveç projekteve të investimeve kapitale, komunitetet joshumicë janë mbështetur edhe në...
    Lloji i skedarit
    Data e shtimit
    25-09-2017