Lista preliminare e përfituesve të ...

URL: https://opendata.prishtinaonline.com/dataset/68d3a05e-88de-452a-9311-750943856840/resource/f7b19b16-bc85-4c31-89bf-dad46e113c82/download/lista-preleminare-per-media-.pdf

Vërejtje: Janë larguar aplikacionet e sportit dhe rinisë, që kanë aplikuar gabimisht në fushën e kulturës, si dhe disa raste të veçanta që duhet të rivlerësohen.

Ugrаđeno

Ovaj prikaz resursa trenutno nije dostupan.. Kliknite ovde za više informacija.

Download resource

Dodаtne informаcije

Polje Vrednost
Poslednje аžurirаnje Maj 8, 2018
Kreirаno Maj 8, 2018
Formаt application/pdf
Licencа Open Data Commons Open Database License (ODbL)
Ime Lista preliminare e përfituesve të subvencioneve në fushën e kulturës 2018
Opis Vërejtje: Janë larguar aplikacionet e sportit dhe rinisë, që kanë aplikuar gabimisht në fushën e kulturës, si dhe disa raste të veçanta që duhet të rivlerësohen.